Welkom Reünisten

Wie zijn wij?

Stichting Reünistenfonds Horus is in 2010 opnieuw opgericht om contact te houden met de reünisten van VSL Catena.

VSL Catena bestaat sinds 1952 en heeft in de afgelopen 67 jaar ruim 3000 leden gehad die nu recht hebben op het reünistschap. In de periode 1980-2010 heeft het reünistschap echter geen actieve status gehad, behalve blijvende toegang tot de sociëteit. Het is de taak van het bestuur van de stichting om weer actief contact te krijgen met alle reünsten.

De stichting stuurt aan alle reunisten 4 keer per jaar een nieuwsbrief. Hiervoor hebben wij een recent email-adres of post-adres nodig. Is er al lang niets van ons vernomen neem dan even contact met ons op via secretaris@horusfonds.org.

Ook organiseren wij ieder jaar in oktober een reünistendag. Iedere reunist is daar welkom. In 20/21 was de reunistendag online vanwege corona. We hopen in 2021 iedereen weer in persoon te mogen verwelkomen!

Financieel is de stichting geheel afhankelijk van donaties.  In de nieuwsbrief staat een donatieformulier waarmee voor een eenmalige of een doorlopende bijdrage kan worden gekozen. Dit kan ook online! Een bijdrage kan ook direct worden overgemaakt op rekening NL92 TRIO 0198 4221 64 ten name van Stichting Reünistenfonds Horus. Alvast bedankt voor de bijdrage!

Naast een overzicht van alle reünisten vinden wij het ook leuk meer inzicht te krijgen in oude verbanden binnen catena. De besturen, disputen uit de jaren 50 en 60, commissies uit alle jaren en de genootschappen vanaf de jaren ’90. Heb je ooit iets georganiseerd op catena met een groep en heb je nog contact? Laat het ons weten via secretaris@horusfonds.org.

Tot ziens bij een van onze actviteiten.