Zaterdag 16 september Horus High Tea, Leiden Alumni Event & Nacht van Kunst & Kennis

14:30-17:00 – Horus High Tea, Kolfmakersteeg 8 (Catena)

Net zoals verleden jaar verzamelen we op Catena, waar de Stichting Reunistenfonds Horus een High Tea verzorgd. Vanaf Catena vertrekken we gezamelijk naar de maaltijd van het Alumni Event van de Universiteit Leiden, of zullen we elkaar weer tegenkomen bij een van de vele activiteiten in de Hortus, Sieboldhuis, Academiegebouw en Sterrenwacht, tijdens de Nacht van Kunst&Kennis.

Aanmelden (Alleen voor de High Tea) kan via ons Facebook Event

15:30-19:00 – Leiden Alumni Event, Rapenburg 73 (Faculty Club, Academiegebouw)€25,00 Voorprogramma, Borrel, Maaltijd. Registratie: https://www.universiteitleiden.nl/agenda/2017/09/leiden-alumni-event

15:30-16:30 – Voorprogramma: Speeddating of rondleiding nieuwe Asian Library

Voordat het Alumni Event officieel van start gaat bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het voorprogramma. Maak kennis met andere, nog onbekende alumni tijdens de Speeddating of neem een kijkje in de nieuwe Asian Library tijdens de rondleiding speciaal voor alumni. Na aanmelding ontvangt u op later tijdstip meer informatie over het voorprogramma en keuzemogelijkheden.

16:30-17:15 – Registratie, inloop & start Alumni Event  

Het Alumni Event vindt plaats in de zalen en tuin van de Faculty Club. Tijdens de borrel is er volop gelegenheid om bij te praten met oud-studiegenoten, vrienden, hoogleraren en mede-alumni.

17:15-17:30 – Opening

De officiele opening van het Alumni Event om 17:15u wordt gedaan door Prof. mr. Carel Stolker, Rector Magnificus en Voorzitter College van Bestuur Universiteit Leiden.

17:30-19:00 – Buffet

Na het maken van een mooie groepsfoto wordt het buffet geopend en kunt u zich onder het genot van een hapje en drankje opmaken voor de Nacht van Kunst en Kennis. Tijdens de borrel en diner vinden diverse activiteiten plaats waar iedere jonge en oudere alumnus/alumna aan mee kan doen. Of u nu alleen komt of met uw hele studie-of jaarclub: er is genoeg te doen in en om de Faculty Club!

19:00-01:00 Nacht van Kunst&Kennis, Afterparty LSSV Augustinus

€17,50 online, €12,50 student, €20,00 aan de kassa. Registratie: http://nachtvankunstenkennis.nl

Met een Passe-Partout, inbegrepen indien geregistreerd voor Alumni Event, of los verkrijgbaar online of aan de kassa, kunt u deelnemen aan de Nacht van Kunst & Kennis: Het festival boordevol kunst en wetenschap op en rond het Rapenburg. Deze avond wordt georganiseerd door diverse wetenschappelijke en culturele instanties zoals de Universiteit zelf en vele Leidse musea. Ga mee op ontdekkingsreiszonder verre zeeën over te varen of naar de maan te vliegen. Wetenschappers, theatermakers, muzikanten en kunstenaars nemen u mee op hun zoektocht naar onbekende werelden. Op de beroemde gracht Rapenburg openen locaties speciaal voor jou hun deuren. Ben je er klaar voor? Ga mee op expeditie in Leiden en ontdek een nieuwe wereld tijdens de Nacht van Kunst & Kennis!