… en vrijwilligers!

Kom je graag naar reünistenactiviteiten van het Horus? Zou je graag een steentje willen bijdragen, maar kost het bestuur van Horus je te veel tijd? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Hoewel activiteiten haast vanzelf georganiseerd lijkt te worden, ploeteren er achter de schermen bestuursleden om alles op rolletjes te laten lopen. Om de werkdruk wat te verlagen zijn we op zoek naar enthousiastelingen die één of een aantal keer per jaar mee willen helpen. Dit kan op allerlei
manieren: versieren, inkopen doen, de activiteit promoten, meubels verslepen, etc.

Daarnaast biedt de vrijwilligerspool je de mogelijkheid om eigen activiteiten op te zetten met ondersteuning van het Horus. Een open podium, naakt bloemschikken, een CCC of een metal themacafé, het kan allemaal! Althans, we kunnen gezamenlijk een goede poging wagen. Heb jij nu ook jeukende handen gekregen? Neem dan contact op met secretaris@horusfonds.org en misschien drinken we binnenkort samen met jou de overgebleven drank op na een geslaagde activiteit.