Gezocht: bestuursleden..

Gezocht: personen met interesse in Catena, haar leden en de reünisten.

Er wordt één keer per maand vergaderd (met aansluitende borrel!) en bij activiteiten wordt van alle bestuursleden gevraagd om mee te denken en te helpen. Daarnaast heeft een deel van het bestuur een specifieke functie. De vacatures voor specifieke functies zijn:

Redacteur Web en Social Media (ong. 4 uur per maand)
De redacteur social media is verantwoordelijk voor onze zichtbaarheid op het internet. Hieronder vallen de bestaande Facebook groep en pagina, de website (www.horusfonds.org) en eventuele toekomstige andere digitale manieren om ons te presenteren.

Penningmeester (ong. 4 uur per maand)
Verantwoordelijk voor de financiële zaken van het Horus. Een klein beetje penningmeester ervaring is mooi meegenomen, maar hoeft niet. De komende paar jaar moet het Horus de volgende stap maken. Nu we financieel onze eigen broek kunnen ophouden is het tijd dat we beleid gaan ontwikkelen om meer met dat geld te gaan doen en meer te kunnen betekenen voor de reunisten.

Beheerder ledenadministratie (ong. 4 uur per maand)
Horusfonds Reünisten beheert het reünistenbestand van iedereen die ooit lid is geweest van VSL Catena. Het omgaan met deze gegevens vergt zorgvuldigheid; het contact met reunisten is reden van bestaan voor het Horus. Ieder jaar komen er nieuwe reunisten bij en veranderen er contactgegevens. Dit moet tijdig en accuraat verwerkt worden.