Voorwoord

Beste Reünisten,

Ik wil deze nieuwsbrief graag beginnen met het bedanken van onze donateurs. Acht jaar na oprichting van de Stichting Horusfonds Reünisten kunnen we eindelijk een boekjaar positief afsluiten en definitief op eigen benen staan. We kunnen nu gaan werken aan bijvoorbeeld het organiseren van carriëredagen en het financieel steunen van initiatieven van (oud-)catenaleden. We zijn er dus nog niet, de volgende uitdaging is het opbouwen van een gezonde reserve.

Het afgelopen jaar zijn naast onze reguliere borrelavonden ook twee succesvolle lustrumactiviteiten druk bezocht. De oud-besturendag was weer een echt hoogtepunt, en de haring- en oudzit van de
lustrumcommissie viel ook goed in de smaak. We zijn dan ook zeker van plan vaker thema-activiteiten op de agenda te zetten, nu we een terugloop zien in het bezoek van ‘gewone’ borrelavonden.

Omdat externe relaties zeker belangrijk zijn voor het Horus. zijn er nu goede banden met het alumnibureau, het LUF en nu ook de Cleveringacommissie. We hopen komend jaar ook meer reünisten op activiteiten buiten Catena te mogen begroeten. Hou onze agenda in de gaten!
Als laatste een welkom aan alle nieuwe reünisten. Op 26 mei aanstaande is onze reünistendag en ik hoop zowel de nieuwe als veel oude reünisten daar weer te mogen verwelkomen.

Peter Nederpel,
voorzitter Stichting Reünistenfonds Horus
April 2018