Reünisten Pubquiz

Graag heet het Horusfonds je op zaterdag 25 mei van harte welkom voor een pubquiz op Catena. Uiteraard zullen er hapjes en drankjes zijn, maar belangrijker is natuurlijk dat je kan laten zien hoeveel je eigenlijk nog weet van de vereniging. Nu, en door de jaren heen. Ben je klaar voor een spitsvondige reis door de tijd onder het genot van een biertje en een bitterbal? Kom dan samen met je vrienden naar Catena, en laat zien dat je de allerpienterste bent!

Inloop begint om 19.30u, en de quiz zal van start gaan om 20.00u!

Leuk dat je wilt meedoen met de pubquiz! De quiz gaat over alles Catena. Over vroeger en nu. Over interne en externe zaken. Over pand, personen, plaatsen, publicaties, politiek, parties en port. Heel divers dus, ieder team heeft gelijke kansen.

Vooraf opgeven is niet perse nodig. Heb je al een team, zorg dan dat iedereen op tijd is (aanvang 20:00!). Heb je nog geen team dan zijn op de avond zelf genoeg plaatsen in andere teams op te vullen. Vanaf 19:30 is de inschrijving.

Een team heeft maximaal 6 deelnemers, geen uitzonderingen!

Het formaat van de Quiz is als volgt:
8 speelrondes, waarvan 1 plaatjesronde en 1 muziekronde.

Per ronde hoor je eerst 10 vragen, wees slim en schrijf ze op! Je krijgt na de vragen 5 minuten de tijd om er met je team over na te denken. De antwoorden worden daarna in een random volgorde opgehaald.

Je krijgt daarna de antwoorden te horen en volgen de vragen van de volgende ronde.

Na rond 4 is er een pauze.

Na ronde 4 en 6 volgt een tussenstand.

We hopen om 22:30 klaar te zijn, zodat er daarna gezellig nageborreld en nabesproken kan worden.

Tot zaterdag 25 Mei!