Doelgroepdagen

Iedereen is natuurlijk op een of andere manier wel deel geweest van een groep: een bestuur of commissie, een huis, een dispuut of genootschap, of gewoon een vaste groep van vrienden die samen veel lol hebben beleefd op Catena. Nou zou het natuurlijk heel leuk zijn om die mensen van vroeger weer eens te zien, ook buiten een reünistendag om. Daarvoor is het Horus er ook voor het organiseren van zogenaamde doelgroepdagen. Voorbeelden hiervan zijn de K8-reünie en de oud-besturendag van 2012.
Zo waren er bij de oud-besturendag senaten van veel verschillende jaren: naast recente besturen zoals van de afgelopen vijf jaar, en besturen van net iets langer geleden zoals van rond de millenniumwisseling, waren er ook personen die bestuur waren in 63/64, 67/68, 71/72, 83/84 en 87/88. Een prachtige mengelmoes dus van oud-besturen en het was een zeer geslaagde dag.

Zin om het oude dispuut weer eens bij mekaar te zien? Tijd om een leuke dag te organiseren met de commissiegenoten van vroeger? Laat het ons weten en samen maken we er wat moois van.