Reünistendag 20 Mei 2017

Catena 1952-2017

In mei van dit jaar bestaat onze geliefde V.S.L. Catena 65 jaar. Ter gelegenheid hiervan is de 13e Lustrumcommissie opgericht. Om in het kader van het ongeluksgetal 13 te blijven is het logo voor dit lustrum een zwarte kat. Tevens hebben we elke maand gekoppeld aan een Griekse god of godin. op elke 13e van de maand organiseert de commissie een activiteit, met als titel ‘Lekker … met de Lustcie’.

De komende maand april staat in het teken van de god Apollo, en heet daarom ook ‘Lekker Luisteren met de Lustcie’. De geplande activiteit is een Silent Dixo, evenals een overzichtstentoonstelling van muziek op Catena. Denk hierbij aan optredens van bekende bands die we hebben gehad, of huisbandjes als Co-verband. Ook helpt de Lustrumcommissie mee met het organiseren van de reünistendag op zaterdag 20 mei vanaf 17:00.

Reünistendag

Op zaterdag 20 Mei is iedereen weer van harte welkom op de jaarlijkse reünistendag. Dit keer pakken we het groots aan vanwege het lustrumjaar. Het programma begint om 17:00 maar voor vroege vogels met kinderen zijn we al open vanaf 16:00.  Er is kinderopvang in de filmzaal door leden van de Lustcie.

Op de gallerij boven zijn soundbites uit het catena verleden te beluisteren en door het hele pand hangen foto’s van 65 jaar Catena.

Het diner begint om 18:30 en zal tot ongeveer 21:00 duren. Na het diner zal a-Catena muzikaal van zich laten horen en kan er in de FIlmzaal een thema-quiz gevolgd worden met wetenswaardigheden uit het Catena verleden.

Vanaf 22:00 gaat de Coctailbar open en vanaf 23:00 zal de Disco tot de late uurtjes doorgaan.

Hou de website in de gaten voor meer programmaonderdelen!

Schrijf je ook nu in voor het diner, er zijn maar 40 plaatsen!

 

Menu
Reunistendag
Aanvang 18:30
~
Roze bietjessoep met bietje-schips
~
Frisse salade met vijg, parmaham en burrata met pistache
~
Gebraden lam met groene asperges en puree van bataat
of
Muntfalafel groene asperges en puree van bataat
~
Raspberry meringue pie
~
Koffie met wat lekkers
Kosten 10€ of 17.5€ met passend Wijnmenu
inschrijven op secretaris@horusfonds.org