Reünistendag 2015: “We Love The 90s”

Reünistendag 2015: “We Love The 90s”
Zaterdag 9 mei 2015

Afgelopen zaterdag 9 mei 2015 was de jaarlijkse reünistendag, op onze Sociëteit VSL Catena, in Leiden.

Vanaf 16:00 uur waren de deuren open. De infobalie in de hal werd druk bezocht, alwaar velen na geïnteresseerd door de oudere almanakken en KMT-foto’s gebladerd te hebben, direct digitaal hun correcte contactdetails achterlieten. Velen schreven zoals ieder jaar weer een positief bericht in het gastenboek, deden een donatie, vulden een machtiging in en werden zo eigenaar van het Horus Reünisten Wijnglas, met ons ingegraveerde logo. Dank aan allen!

’s Middags waren er, na een Pisang Ambon of Passoã als ontvangstdrankje, rondleidingen door het pand, dat tijdens de laatste jaren weer flink onder handen is genomen met onder andere: een nieuwe bierkelder, een nieuwe bar, een nieuwe cocktailbar met bewegende regenboogverlichting, etc. Ook was er veel belangstelling voor de fotopresentatie op groot scherm in de soos en de posterverzameling van jaren-90-artiesten aan de muren.

Zoals elk jaar startte de avond met een 5-gangendiner, waar zowel vlees- (hamlapjes), vis- (kabeljauw), en vegetarische (geweldig lekkere bieten-blauwe-kaasrisotto) gerechten geserveerd werden door lieftallige Catena-serveersters. Het diner was voorzien van een perfect passend wijnarrangement, samengesteld door onze penningmeester Edgar. Ook werd er mooie fles port cadeau gegeven aan Bep van Dommelen, om haar te bedanken voor haar jarenlange inzet in de Bestuursraad: Eerst bij Pand&Reünisten en later, sinds de splitsing tussen beiden, bij onze Stichting Reünistenfonds Horus.

’s Avonds werd de filmzaal een steeds drukker bezocht karaoke-themacafé, waar qua muziekkeuze voor een ieder wel iets te vinden was op de pagina-lange keuzelijst. Er was geen moment dat 1 van de 4 microfoons ongebruikt bleef!

We kijken terug op een mooie reünistendag waar diverse bezoekers enkele uren later weggingen dan gepland. We hopen dat u er volgend jaar ook (weer) bij bent!

Frederique van ’t Klooster,
Stichting Reünistenfonds Horus