Verslag Oud-besturendag 28 Oktober 2017

Het is alweer 5 jaar geleden dat de eerste Oud Besturendag werd georganiseerd door de Stichting Reunistendfonds Horus , toendertijd ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van Catena. Omdat het een groot succes was is het tijden dit Lustrumjaar wederom op de agenda gezet.

65 jaar catena, 70 besturen, ongeveer 435 oud-bestuursleden. Waar de senaat ooit met 5 leden is begonnen, betsaat een bestuur tegenwoordig uit 7 leden en is er werk genoeg voor nog een 8e. Het gaat goed met Catena en dat is altijd een fijne omstandigheid om bij elkaar te komen.

De leden van het curatorium hebben hun best gedaan zoveel mogelijk oud-bestuursleden
te bereiken, wat ervoor gezorgd heeft dat van de jaren ’70 tot de jaren ’10 bestuursleden aanwezig waren. Toch misten we nog veel oud bestuursleden die we graag hadeen gezien maar niet wisten te bereiken. Hopelijk hebben we over 5 jaar de beschikking over meer contactgegevens, als u nog aanvullingen of wijzigingen wilt doorgeven kan dat altijd verstuurd worden naar secretaris@horusfonds.org

De dag begon om 17:00 met een gezellige borrel, en voor iedereen stond er een glaasje kir (creme de cassis met  Prosecco) klaar. De aanloop was gelijk goed en met foto’s van oud be

sturen en bestuursleden op het grote scherm werden er al snel herinneringen opgehaald.

Het diner werd om 19:00 geserveerd. Er hadden zich 50 eters aangemeld waardoor er rap wat extra borden en bestek zijn ingekocht en iedere stoel uit het pand aan een tafel is geschoven. De soos was al snel een gezellige eetzaal waar met met volle teugen genoot van de 5 gangen en de prima wijnen. De beide voorzitters (Horus en Catena) deden een praatje, de kokers werden natuulijk bedankt, en ook vanuit de oud-besturen kwam er nog een dankwoord. Gezien de gezelligheid is 5 jaar wachten op de volgende editie misschien wat lang, we zullen zien wat er mogelijk is.

Na het eten werd er nog lang nageborreld, en om 22:00 stond de cocktailbar en de dixo klaar om de nacht in te gaan. Traditioneel sloot Catena pas in de vroege uurtjes, en we mogen wel spreken van een geslaagde oud-besturendag!

Het Horus bedankt:

De kokers: Maarten, Michiel, Roos en Noor.

De DJ: Mischa

De Coco, Bedieners, Afwassers, Barmensen en Bestuur 17/18.